Contactgegevens

Het bezoekadres is:
Elzenlaan 17
7642TZ Wierden

Telefoon: 0546-571114
E-mail: info@cesarwierden.nl

Vergoedingen & Tarieven

De meeste zorgverzekeraars hebben Oefentherapie Cesar opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering.

De vergoeding oefentherapie heeft geen gevolgen voor de jaarlijkse eigen bijdrage van uw zorgverzekening, omdat oefentherapie vergoed wordt uit de aanvullende verzekering.

Onder de 18 jaar

Patiënten onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Daarna, indien nodig, nog een aantal behandelingen uit de aanvullende verzekering. Dit aantal is afhankelijk van het soort aanvullende verzekering waarvoor u gekozen heeft. -Patiënten onder de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen alle behandelingen vergoed.

Boven de 18 jaar

Patiënten boven de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen vanaf de 21e behandeling 100% vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. -Patienten boven de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen, afhankelijk van het soort aanvullende verzekering, (een deel van) de therapie vergoed.

Sinds de invoering van de directe toegankelijkheid voor Oefentherapie Cesar, in juli ’08 heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist meer nodig. U kunt dus op eigen initiatief een afspraak maken. In dat geval is het verplicht eerst een screening te doen vanaf ongeveer 10 minuten. Daarna wordt er gestart met de normale oefentherapeutische intake en onderzoek. Tarieven Op moment dat u de behandelingen niet vergoed krijgt van u verzekering hanteer ik de volgende tarieven:

  • Behandeling € 30,-
  • Behandeling aan huis € 45,-
  • Screening € 14,-
  • Verslaglegging aan derden € 55,-
  • Eenmalig onderzoek € 55,-